instagram-color-circle-outline
facebook-color-circle-outline

info@karlskogaspa.se

  • Start
  • Behandlingar
  • Infrabastu
  • Om oss
  • Prislista
  • Event
  • Samarbete
  • Kontakt
  • FAQ

Friskvårdsbehandling:

Detta är en kombination mellan Origopati, Ortobionomi, Massage, Triggerpunkter, Medicinsk laser och Djupvågsmassage.
Behandlingen är framtagen för att kunna hjälpa kunden att komma i balans och bli rakriktad i kroppen. Många gånger räcker inte massagen för att få ett långsiktigt och ihållande resultat. Kroppen måste få hjälp på flera olika plan och det kan finnas olika orsaker till ett och samma problem.Vilka terapier som används, anpassas vid varje besök beroende på vad kroppen behöver just då.

Här nedanför beskrivs de olika behandlingstyperna som ingår i en Friskvårdsbehandling.
Origopati: Detta är en mjuk och balanserande terapi för att hitta nollpunkt, alltså ett funktionellt tillstånd där kroppen kan fungera som den ska utan att ha ont. Jag använder mig av mjuk kiropraktik (manipulering av muskulaturen), energibalansering, samtal, terapeutiska promenader, triggerpunktsbehandling, mjuka massageterapier och utvärdering av orsaker till smärtproblematik.
Ortobionomi: Ortobionomi är en typ av mjuk kiropraktik där man jobbar med nervsystemet för att få en avslappning i musklerna. En väldigt skön, mjuk och smärtfri behandlingsform

Avslappningsmassage:

Avslappnande massage för dig som inte har smärtproblematik utan vill underhålla musklernas kondition. Jag blandar olika massagetyper för att uppnå bästa resultat.
Behandlingen anpassas efter kundens behov och vad man behöver just den dagen. En behandling är oftast aldrig den andra lik. Effektiv träning ställer speciella krav på kroppens funktioner. Kroppen behöver vila för att återhämta sig från ansträngningar orsakade av träningen. Massage kan användas för att åstadkomma avslappning i kroppen i största allmänhet, avlägsna spänningar i muskelvävnaden eller behandling av särskilda problemområden. Längsgående massage används ofta vid behandling av idrottarens särskilt spända muskler. Metoden är inte helt smärtfri om stark muskelspänning och ömhet förekommer. För att få maximal nytta av behandlingen skall trycket vara måttfullt utan att smärtgränsen överskrids.

Koppingmassage

Ger god blodcirkulation i muskulaturen med hjälp av silikonkoppar som skapar ett vakuum mellan hud och muskel. Kan ges som både avslappning och behandlande massage.

Hotstone-massage

Är en behandling med uppvärmda stenar som ger en skön uppmjukning av kroppen och är väldigt avslappnande.

© Karlskoga Spa Klorofyll AB, all rights reserved.

Crafted lovingly with PageCloud

facebook-color-circle-outline
instagram-color-circle-outline

Follow Us

Kontakta oss

Här finns vi

info@karlskogaspa.se

072-7321251

 

Mekanikergatan 2A 691 34 Karlskoga

location-marker